Kerkenbos 1019, 6546 BB Nijmegen
088-2353488

Diensten

Talent as a Service

Wat ik voor anderen doe

Door mijn opgebouwde kennis en ervaring ben ik flexibel inzetbaar wanneer het gaat om het vinden, binden en boeien van personeel. Maar waar ik echt in uitblink is jouw EVP’s naar boven halen om deze om te zetten in de beste branding van jou als werkgever. Bedrijven te ondersteunen om een aantrekkelijke candidate experience te ontwikkelen. En te zorgen voor succesvolle employee journey. Zodat jij en je talenten maximaal rendement halen uit het werken bij jouw bedrijf.  

HR interim diensten

INFO DIENSTEN

Workshops

INFO WORKSHOPS

Assessments

DISC & DRIJFVEREN

Dit is waarom je het zou moeten doen

Employer branding

Het aanspreken van het juiste talent verhoogt de succesfactor van je bedrijf.
Emprovement helpt om jouw EVP’s te vertalen naar een eerlijke Employer Branding strategie. Wat zich uit in passende arbeidsmarktcommunicatie voor jouw bedrijf. En zorgt voor het aantrekken en behouden van betere kandidaten. 

Emprovement

Candidate experience

Met een uitgekiende Candidate Experience krijg je het talent wat je graag in huis wilt hebben.
Een goede Candidate Experience start met jouw verlangen om de het juiste talent voor jouw bedrijf aan te trekken. Emprovement helpt je met met het inrichten van jouw candidate experience.

Emprovement-Talent-as-a-service

Employee journey

Een goed doordachte Employee Journey leidt tot tevreden werknemers en betere resultaten als bedrijven die geen “reisplan” hebben. De Employee Journey is de reis die jouw talent maakt bij je bedrijf. Een reis zonder plan kan weliswaar een groot avontuur zijn, maar werknemers hebben de voorkeur aan een duidelijk plan.